De ce ne plac serialele turcești?

eugenpatriche

CNA a dat sancțiuni pentru încălcarea articolului 14 din Codul audiovizualului, potrivit căruia „Orice emisiune de tip reality show, al cărei scenariu se bazează pe fapte sau situaţii reale din viaţa unor persoane, conţinând însă şi elemente de ficţiune, se semnalează, la început şi la sfârşit, precum şi la reluarea după pauze publicitare, prin menţiunea «Acest program este o ficţiune», afişată lizibil. Era vorba de ”Schimb de mame” și alte reality showuri dar mulți telespectatori au rămas uimiți, ei chiar credeau că povestea era reală și au înghițit păcăleala!

Am să încep cu câteva afirmații în care cred. Ficțiunea bate realitatea, în ciuda vechiului slogan „viața bate filmul„  Realitatea prelucrată să pară ficțiune nu va bate niciodată ficțiunea elaborată să pară realitate.

Desigur, abundența și audiența tabloidelor, a emisiunilor tv sau publicațiilor care conțin probleme de amor, bârfe, intrigi, pare a justifica situația. Am să citez câteva din textele care…

Vezi articol original 725 de cuvinte mai mult

Reclame

3 gânduri despre „De ce ne plac serialele turcești?

  1. Multumesc pentru re-blog. Subiectul ramane actual pentru mine intrucât asa zisul „publicul vrea” încearcă să ne convingă că Las Fierbinți e un serial genial, Trăzniții rezistă decenii la rând, iar Leana și Costel sunt scoși de la naftalină. Dacă asta e tot ce putem în domeniul creației românești să ne rugăm ca producțiile turcești să prospere”

    Apreciat de 1 persoană

    1. Nu aveti pentru ce,din pacate traim in Romania, si multe schimbari trebuiesc facute:incepand de la educatie si terminand tot cu educatia de aceasta data celor care ne reprezinta,caci sa fim seriosi lasa de dorit.Ar fi multe de spus….acum ma opresc aici!

      Apreciază

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s