„Acasa, la Marinesti”- in curand in bibliotecile dumneavoastra!

Cu siguranță mulți dintre noi am vrea să o citim, și să o achiziționăm de la început se anunță ceva frumos ,o să ne poarte cu gândul la frumoasele noastre amintiri trăite de fiecare din noi în satul natal .

GSV Media - Gându' Satului Vrâncean

Mulțumim!/ Așteptăm ca să citim;/ Că deși îndepărtat,/ Gândul zboară des la sat./ Satu-n care ne-am născut/ Și ani buni am petrecut./ Unde amintiri ne leagă/ Neuitate-o viață-ntreagă./ ….. Satul nostru de departe, Fiul tău, VIRGIL MATEI, ți-a scris o carte,/ Pe care o vom citi,/ Și cu drag ne’om aminti,/ Ori de câte ori n’e dor/ De trecut în viitor,/ De copilăria toată/ Neuitată niciodată. (Mara Cro, fiica a Martinestiului)

12512487_564678527015212_490654701601494291_n

Aflata inca sub spalturile tipografilor, monografia Martinestiului, scrisa de Vergil Matei, jurnalist si scriitor vrancean prin nastere si brailean prin formare, va vedea peste putin timp lumina zilei! „Acasa, la Martinesti” reprezinta evocarea fiecarui coltisor drag autorului, o amintire nestinsa a acestuia despre locurile natale: „un Martinesti cu oamenii si ulitele sale, de la moara pan’ la gara, de la pod pana la crang”, asa cum bine o descrie autorul. Asadar, in curand, „Acasa , la…

Vezi articol original 17 cuvinte mai mult

Anunțuri

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s